Annons/Reklam för Erikssonreklam.se 

Det är höstlov nu och min son går ej på fritids utan vi försöker hitta på lite roliga saker tillsammans den här veckan. Idag gick vi på bio för första gången sen innan Covid-19 och jag måste säga att de verkligen har ordnat det bra på plats för att vi ska känna oss trygga. Vi var väldigt få människor i salongen och vi hade flera rader ensamma. Totalt var det ca 20 personer i en stor salong. Filmen vi såg var ”Trolls 2” som handlade om musik och att det är ok att vara olika. Budskapet är väldigt bra och en viktig fråga de belyser. Innan filmen passade vi på att fika. När vi satt där gick vi igenom min sons j önskelista inför julafton och han älskar verkligen lego. Det är något som aldrig går ut tiden. Vi brukar resa bort i jul och hade det inte varit för Covid så hade vi nog spenderat julen i Mexiko. Men så blir det inte i år. Just nu önskar jag att Covid-19 ska ge sig, god hälsa och att få spendera den med nära och kära.

När jag jobbade som anställd valde vi i personalen att skänka pengar till välgörande ändamål. Men visst är det en fin gest att som arbetsgivare ge julgåvor till anställda.

På erikssonreklam.se kan du hitta populära julgåvor, gåvokort, julkorgar & godissäckar. Ibland är det svårt att veta vad du som arbetsgivare ska ge. Då kan det vara bra att skänka gåvokort med upp till 400 stycken härliga valmöjligheter. Alla är vi ju olika precis som filmen idag belyste och därför tycker jag att det är bra att den valmöjligheten finns. Då får var och en välja det som passar bäst. Det finns produkter inom hem/hushåll, kök, julkorgar,  julgodis, fritid och välgörenhet mm. Produkterna levereras även direkt till mottagaren vilket underlättar hanteringen avsevärt. 

Jag undrar om vi får en vit jul i år, vad tror du?