Att tro på sig själv är nyckeln till framgång. Jag har alltid vågat kasta mig ut i främmande vatten, sticka ut näsan och tro på mig själv när ingen annan har gjort det. Lite av vad som var och vad som komma skall….

1993 släpptes min första singel’ My crush’ och från dag 1 till 2008 lanserades jag under mitt artistnamn DeDe. Därefter mitt riktiga namn Denise Lopez.

Det betyder att jag firar 25 år som aktiv artist och i mars släpper jag min första singel på över ett år. Lite kort och gott axplock….

Jag har släppt 5 album, en EP och gjort en hel del spännande samarbeten. Tiden 1994-1999 satt jag med Cheiron teamet och skapade musik. Det blev genombrottet till min karriär.

Min stora dröm var att jobba med Michael Jackson på ett eller annat sätt- jag var förband till honom 1997 på Ullevi.

Jag tackade nej till att vara stand in för artisten Maya på MTV music Awards på Pras grymma låt ’Ghetto Superstar’ 1997 i Milano. Jag ville ju göra en egen låt med honom- inte vara ersättare för någon annan. Jag åkte ändå ner till Milano som Pras gäst och fick träffa tjejerna som tackade ja, det var ’Destinys Child’….

Pras glömde aldrig mig och 2007 ringde han och sa ’nu gör vi vår låt’.

Vi spelade in ’Turn you on’ i Wyclefs studio i New York och vår tekniker var ingen mindre än Jason Croucott, som jobbat just som Michael Jacksons tekniker.

Det resulterade i 4 års turnerade, höga listplaceringar och en underbar tid i min karriär. Jag gjorde allt på eget bolag- utan major i ryggen.

Däremellan har jag hunnit bli mamma vilket är det bästa som hänt mig. Jag har släppt en EP med min kollega och vän Jennifer men framförallt landat i mig själv.

Jag har nu skrivit & producerat min nya singel och den har en större betydelse för mig privat men också som artist. Det finns ett budskap till världen och därav titeln ’Dare to change The World’.

Med mig på resan har jag en av mina största kvinnliga förebilder…..

Låten lanseras i slutet på mars. Jag kan ej avslöja mer just nu. Men signa upp dig på mitt nyhetsbrev så kommer du vara en av de första som får veta vad som är i pipeline.