I betalt samarbete med  familjeinfo.com

 

Som ni vet fyller min son Marlon 9 år idag och han har fått en hel del fina presenter som han genuint uppskattar. Min son har sin stil och det börjar visa sig när han ska önska sig kläder, skor och teknik. Jag har köpt en hel del kläder, skor som han ändå behövde men han har även fått pengar så att han kan välja själv vad han vill köpa och han har satt ett sparmål.

I år har vi firat lite annorlunda med tanke på rådande situation med Covid – 19. Vi har firat lite olika dagar för att inte samlas för många samtidigt. I måndags – tisdags firade jag ensam med min son på Sandhamn med övernattning på hotell. Det var en helt underbart resa och riktig kvalitetstid för oss båda. I onsdags firade vi hos vännerna Sabah och Håkan på deras underbara strandtomt med bad, grill och tårta tillsammans med min mamma, Sabahs mamma och alla hundarna. I fredags hade Marlon 6 vänner över hos oss på kalas och det blev pizza, glass, jordgubbar och massa annat gott samt bus från kl 14:00 till sent på kvällen. I söndags kom mamma över igen för att umgås en stund och tanken var att vi skulle haft fler från familjen över då men vi har sköt på det lite längre fram.

GPS!

Det här presenter är så sjukt svårt men något som jag tycker är superbra och som vi köpte till vår son för några år sen är en gps-klocka för barn. Den sätts smidigt på armen går inte att tappa bort utan den följer med var de än är. Många av de mobilklockor som finns på marknaden idag har super smarta funktioner så som videosamtal och röstmeddelanden, vilket gör att båda känner sig trygga.

Alla mobilklockor som de utfört tester på kommer såklart med gps-funktioner som gör att du kan hålla ständigt uppsikt över var ditt barn befinner sig. En annan smart funktion som många klockor kommer med är en SOS-knapp som går att förprogrammera med nummer, detta gör att ditt barn kan kontakta dig snabbt och enkelt i tillfällen där det verkligen behövs. Det är också tryggt.

I dagens samhälle är det här ett superbra alternativ som en fin present men som också ger dig och ditt barn en trygghet.