Annons/Reklam för https://inkomstförsakring.se

Har du inkomstförsäkring?

Om inte kan jag råda dig att skaffa det!

I olika livssituationer kan det vara nödvändigt att ha just en inkomstförsäkring som täcker upp när du lönen uteblir. Exempelvis när du blir av med jobbet. I pandemins väg har många förlorat sina jobb. Jag har själv blivit drabbad och jag är glad och tacksam över att jag då hade just en inkomstförsäkring.

Som artist har jag en framgångsrik karriär med mer än 500 000 sålda album. Jag har turnerat världen över och sålt ut “Tokyo Dome” i Japan två gånger! Jag var den enda svenska artisten som var förband till Michael Jackson i Sverige och 50 Cent i Finland. Jag har arbetat med framstående producenter och låtskrivare som Max Martin, Father Mc, Pras Michel (Fugees), Anders Bagge, Andreas Carlsson, Per Magnusson, David Kreuger, Michael Feiner, Derek Bramble med flera.

Min senaste singel (2018) “Dare To Change The World” feat Mc Lyte släpptes under egna labeln XOXO Records och låg som bäst på USTop20 på plats # 5.

Jag har lång erfarenhet inom affärsbyggnad, entreprenörskap och ledarskap samt bred arbetserfarenhet inom musik, event och nöjesbranschen. Jag har haft mitt eget “online casino”, “livsstilsmagasin”, “bloggportal” och “golftävling”.

För er som inte vet, har jag förutom min artistkarriär även varit anställd och jobbat heltid på tre olika bolag mellan december 2016 -2019. När jag började mitt jobb som musikansvarig på Scandic jag gick med i A-kassan och tecknade även en inkomstförsäkring. Det är inga dyra pengar att betala för extra per månad och något som jag absolut tycker var värt det.

Som anställd har jag erfarenhet som rekryterare, Investor Relations Officer, Chief Operating Officer, Music Director, Life Style Concierge med fullt musikansvar, Social Media Manager, Kommunikationschef, Main Ambassador och SEO.

När jag på egen begäran sa upp mig från Scandic gick jag vidare på ett nytt spännande uppdraga till ett start-up och tyvärr är det alltid en risk även om jag lärde mig extremt mycket den här tiden. Tyvärr slutade det bolaget i konkurs och de drabbade oss alla anställda, vi var 10 stycken som jobbade heltid. Jag hade då som tur är det här skyddet och fick ut så det täckte upp. På mitt arbete efter det var det inte många som hade varken A-kassa eller inkomstförsäkring, så jag hjälpe några va de anställda att skaffa det. Du vet aldrig när det kan behövas och det är bättre att ta det säkra före det osäkra.