Annons/Reklam för Medisera.se

Jag förespråkar god hälsa genom träning, sömn, god kost etc. Jag har aldrig rökt och tänker heller aldrig att börja. Jag är extremt sparsam med alkohol och som jag lever nu dricker jag lite vin till maten max 2 gånger per månad. Jag sover 8 – 9 timmar per natt, tar vitaminer och mineraler dagligen för att hjälpa kroppen på bästa sätt. Nu har jag haft Covid -19 nyligen så jag har inte tränat på över en månad på grund av det. Men jag går promenader och försöker nu få upp konditionen långsamt och säkert. Men annars tränar jag ca 3 – 4 gånger per vecka. Jag har fått rådet att vänta lite med gym tills jag är lite mer återhämtad.

Jag blir som jag skrev i förra inlägget 49 år den 31 maj och jag vill gärna leva frisk hela mitt liv. Min kära farmor dog strax innan hon fyllde 106 år och även om jag kanske inte blir lika gammal vill jag ändå göra allt jag kan för att hålla mig frisk och kry. 

Hälsokontroll genom blodprov

Det är för vårt eget bästa att leva ett så hälsosamt liv det bara går. Jag tror även på att göra hälsokontroller med jämna mellanrum. Medisera erbjuder läkarkommenterade hälsokontroller via blodprov där beställning och provsvar sker online. För mer information se https://medisera.se/

Förra året tog jag en hel del tester och jag kommer göra det med jämna mellanrum även frramöver för att hålla koll på min hälsa. Den jag rekommenderar dig att ta är Hälsokontroll Stor. Det är en omfattande hälsokontroll som kartlägger dina blodvärden och du kan få en uppfattning om hur dina värden ser ut jämfört med referens. Du kan även få hjälp att identifiera om du är i riskzon för sjukdomar eller har brist på vitamin och mineraler. För egen del är det här superviktigt för mig. Priset för den stora är bara 1390 kr och så värt det tycker jag.
Ta hand om din hälsa och besöka gärna sajten för mer information och priser.